E Frikshme!! Shiko si Ariu Sulmon Puntoret dhe i le te vdekur!


Disa punëtor të cilët kishin shkuar për të riparuar një urë kishin hasur në një ari të vogël të cilin po e ngacmonin me qenin e tyre dhe si dhe me kënaqësi po e filmonin.
0
Mirëpo ajo të cilën nuk e kishin ditur ata ishte fakti se ariu e kishte edhe nënën e tij aty afër.

Si rezultat nëna arushë i del në mbrojtje fëmijut të saj, duke lënë të vdekur kështu tre punëtor dhe qenin, si dhe dy punëtor të tjerë me lëndime të rënda. /Zeri