E frikshme, momenti kur ‘shpirti’ largohet nga trupi i viktimës (Video)

video-claims-to-show-dead-motorcyclists-soul-leaving-his-body-615x358Një video e aksidentit në mes të një motoçiklisti dhe pasagjeri i cili përfundoi me fatalitet ka shokuar të gjithë pasi në ato pamje shihet shpirti e viktimës që largohet nga trupi. Përplasja e cila ndodhi në autostradë e la të vdekur motoçiklistin, shkruan TheMirror, Në këto pamje, menjëherë pas ngjarjes verëhet se si shpirti i viktimës largohet nga vendi. Disa që kanë komentuar, thanë se kjo nuk është e vertëtë, derisa të tjerët kanë shprehur të bindur se kjo është reale. Shikoni momentin kur ndodh aksidenti: