E frikshme / Ja momenti i ekzekutimit të Elton Çiçës në Tiranë (VIDEO)


“News 24” ka publikuar momentin ku tregohet momenti i ekzekutimit të 36-vjeçarit nga Tepelena Elton Çiça në ambientet e një lokali në Tiranë.

Vrasësi është një person rreth 40 vjeç i veshur sportiv, ka pasur në kokë kapele me strehë, gjë e cila ka fshehur portretin e tij.

Vrasje e tipit mafioz, pasi ekzekutimi është kryer me gjakftohtësi në lokal të monitoruar me kamera dhe kur brenda ndodheshin shumë njerëz.
elo