E dini që pëllëmba thotë shumë për personalitetin tuaj?

Pëllëmba tregon shumëçka në lidhje me personalitetin e një njeriu.

Kështu, sipas studimeve, nëse gishti i unazës është më i gjatë se treguesi, atëherë personi është tërheqës, karizmatik, i vendosur, guximtar, simpatik.

Nëse gishti tregues është më i gjatë se ai i unazës, atëherë kemi të bëjmë me një njeri plot besim, të pavarur, të kujdesshëm, që i pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe i pëlqen të dëgjojë fjalë të mira për veten.

Kurse nëse gishti tregues dhe i unazës kanë të njëjtën gjatësi, atëherë personi në fjalë ka këto tipare: i qetë, zemërngrohtë, i organizuar, paksa gjaknxehtë.

pp_1456899012-5190931