E dhimbshme: Shihni si është ngrirë nga të ftohtit një qen në Drenicë (Video)


Ky qen ka ngordhur i ngrirë në anësoret e rrugës në fshatin Dobroshefc të Drenasit. Kjo ka ndodhur për shkak të temperaturave të ulëta dhe acarit që ka kapluar Kosovën, në tre ditët e fundit.