E dhimbshme: Labinoti dhe Elmedina sot e kishin një vjetorin e marteses

Një ngjarje e dhimbshme ka ndodhur sot në Gjermani, ku në një aksident të rënd rrugor kanë mbetur të vdekur dy të rinjë nga fshati Damanek.
Bëhet fjalë për Labinot Hasan Kastratin (24 vjeç) dhe bashkëshorten e tij Elmedina Kastrati (23 vjeç).
Nga të afërm të familjes Kastrati Gazeta NewBorn merr vesh se ata kanë jetuar në Gjermani dhe sot u aksidentuan në një vjetorin e martesës së tyre që e bën edhe më të madhe dhimbjen për këta dy të rinjë.
Ne do të ju njoftojmë rreth ditës dhe orës së vorrimit të tyre që sipas familjarëve do bëhet në varrezat e fshatit Damanek.