E dashuruar me shokun e ngushtë të vëllait, e reja: Unë e provokova, më mori virgjërinë…

Një 17-vjeçare nga Miloti ka rrëfyer historinë e dashurisë së saj të parë, e cila nuk po shkon siç e kishte ëndërruar. Ja historia
“Si kaluat? A mund ta publikoni historinë time sepse nuk jam mirë? Jam 17 vjeçe e jetoj në Milot. Kam vetëm një vëlla. 4 vite më të madh se unë. Nuk e kam vazhduar shkollën sepse s’isha e mirë, por po bëj një kurs për pastiçeri. Jam e dashuruar me shokun e ngushtë të vëllait tim.
Kam qenë unë e para që i kam shkruar, se ai s’ka Facebook. Por i kam marrë numrin e tij vëllait dhe nisa t’i shkruaja në WhatsApp.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim