E dashura juaj e ka gjoksin e madh?! Ja gjërat që çdo mashkull duhet t’i dijë


Gjërat që çdo mashkull duhet t’i dijë, nëse e dashura e tij ka gjokse të mëdha…

1. Vetëm sepse janë më të mëdha, nuk do të thotë se eksitohen më shumë.

2. Ndonjëherë gjokset e mëdha janë më pak të ndjeshme, sesa gjokset e vogla.

3. Femrat duan që të eksploroni edhe pjesë tjera të trupit për nxehmjen, mos u ndalni vetëm në gjokse…

4. Nuk kanë të gjitha femrat me gjokse të mëdha thithka masive. Disa kanë, disa jo.

5. Provoni të mos reagoni çuditshëm, nëse nuk janë thimthat e mëdha…

6. Në një pikë të jetës do të filloni t’i vëni në kokë sutjenat e tyre … Thjesht do ta bëni këtë.

7. Ato e kuptojnë, nëse dëshironi ta fusni penisin mes tyre

8. Këtë gjë ato e kuptojnë shumë mirë dhe nuk e kanë problem, mirëpo mos e kërkoni çdo ditë, sepse dikur bëhet e zakonshme dhe nuk sjell kënaqësi.

9. Ato e dinë se gjokset e tyre janë të mahnitshme, por ato kërkojnë të fokusoheni edhe në gjëra tjera.

10. Femrat i kuptojnë dëshirat dhe fantazitë seksuale të meshkujve, mirëpo duhet të fokusoheni edhe në inteligjencën dhe sensin e tyre të humorit, ndonjëherë jepni edhe
ldquo-a-e-han-hekurin-kallashi-rdquo-video_hd