E dashura i bën dhuratë 24-vjeçarit atë që nuk ia priste mendja kurrë, reagimi i tij…

Trendi i tortave ka filluar të bëhet më i çuditshëm se kurrë. Por një 24-vjeçari e dashura i ka bërë për ditëlindje një tortë që kalon çdo lloj limiti të imagjinatës.

Ai ka marrë për ditëlindje një tortë në formën e trupit të një femre, e cila ishte shtrirë në krevat. Për realizimin e tortës janë dashur dy ditë.

Torta më ka marrë plot dy ditë për t’u realizuar dhe ju siguroj se është plotësisht e ngrënshme”,- ka thënë për Mirror Online pastiçeri që e ka realizuar.

Gjatë momentit që 24-vjeçarit i është treguar torta, ai ka qenë i shoqëruar nga prindërit dhe motra.