E dashura e Bleros ka dy fjalë për Teuta Krasniqin, e pabesueshme.. (Foto)


E ftuar në intervistën 60 sekondshe për Prive ishte Afrona Dika, e dashura e këngëtarit Blero.
Ajo u përgjigj disa prej pyetjeve provoaktive por disa prej tyre i ‘mbuloi’ me buzëqeshje,
Për Afronën Tara është lumturi, Blero dashuria e jetës e Teuta Krasniqi zemër. Këtë që askush nuk do ta priste.
Afrona Dika u pyet gjithashtu se po të sihte lezbike kë nga femrat e njohura do ta fuste në shtrat dhe u përgjigj se Adriana Limën.