E dashura ankohet se “mbaroni punë” shpejt në shtrat? Ja zgjidhja (Video)


Nga statistikat mjekësore dihet se problemi më i madh që kanë çiftet në jetën e tyre seksuale nuk është impotenca e mashkullit apo “ftohtësia” e femrës, por ejakulimi i parakohshëm i mashkullit gjatë raportit seksual. Me fjalë të thjeshta ai momenti kur mashkulli “mbaron punë” më shpejt se ç’duhet dhe e lë të dashurën “thatë”. Por me sa duket ka një lajm të mirë për ta. Ekziston një program ushtrimesh i quajtur “Palestra Private”. Këto ushtrime janë të vlefshme për meshkujt e të gjitha moshave dhe është konceptuar në bashkëpunim me mjekët më të mirë në botë të kësaj fushe. Pra nëse ju jeni mësuar të stërvisni muskujt e trupit, këtë mund ta bëni fare mirë edhe me muskujt e organit tuaj gjenital. Nëpërmjet forcimit të muskujve të legenit arrihet që të luftohet ejakulimi i parakohshëm. Duhet të dini se prostati, fshikëza e urinës dhe penisi kontrollohen nga një sërë muskujsh të legenit. Janë të njëjtët muskuj që ju përdorni kur e mbani urinën. Këto muskuj janë të dobët dhe dobësohen akoma më tej me kalimin e moshës. Dobësia e këtyre muskujve mund të çojë në impotencë, ejakulim të parakohshëm apo ereksion të butë. Por nëse i stërvisni këto muskuj gjërat do të ndryshojnë. Në vijim video e cila sqaron më mirë këtë ide.