E çuditshme/Të rinjtë nga India pinë dhe lahet me urinën e lopës për të luftuar sëmundjet (Video)

Hemant Paliwal, 36 vjeç, dhe miqtë e tij, kanë qenë duke pirë urinën e lopës së shenjtë këto katër vitet e fundit dhe gjithashtu pretendojnë se i ka mbajtur ata pa sëmundje për vite me rradhë.
Ata gjithashtu e aplikojnë atë në fytyrat dhe duart e tyre dy herë në ditë – për t’i bërë ato të buta dhe fytyrën pa puçra. Fundjavave lahen në urinë mbledhur nga 30 lopë.
Të rinjtë pretendojnë se asnjëri prej tyre nuk ka parë ndonjë doktor për ndonjë sëmundje që kur kanë provuar shijen për lëngun e athët.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link