E çuditshme se çfarë bëjnë këto gra për të mbetur shtatzënë (Video)

Sipas këtyre grave, mënyra më e mirë për të mbetur shtatzënë është që të marrin bekimin e “Njeriut të Zotit”…
Bëhet fjalë për një grup grash të një fisi në Andhara Pradesh në jug të Indisë, të cilat për gjenerata të tëra i nënshtrohen një rituali të pazakontë, ku një burrë i ecën përsipër, në mënyrë që të ngelin shtatzënë.
Çdo vit, gjatë festivalit të Ekadashi, që zhvillohet gjatë muajit Korrik, gra që nuk bëjnë dot fëmijë vizitojnë tempullin Lakshmi Narasimha Swami, në Anantapur.
Kur arrijnë atje, ato marrin pjesë në këtë praktikë të çuditshme, me shpresën se do të mbeten shtatzënë.
Ato shtrihen përtokë dhe presin për “Njeriun e Zotit” që të ecë mbi to, ndërsa më qindra banorë të zonës shohin.
Sipas “Dailymail”, shumë pretendojnë se kjo prakikë funksionon dhe se dëshira e shumë grave për t’u bërë nëna është realizuar.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO