E çuditshme/ Luani adopton të voglin e antilopës (Video)

45 vjeçari Graeme Mitchey ka bërë foto të një momenti të rrallë, ku shihet se një luan ka adoptuar viçin e antilopës.
Grabitqari shihet në një video duke lëmuar dhe pastruar vicin por asnjëherë duke e lënduar.
Fotografi ka sqaruar se luani e ka mbajtur viçin deri në distancën kur nuk është parë më dhe se nuk dihet nëse është shndërruar në drekë, ose jo./Gazetain
Për më shumë ju sjellim më poshtë ilahin dhe videon:


Luani adopton të voglin e antilopës by gazetain