E braktisë punën e saj si mësuese, për një arsye që do të ju habisë

mes_1469510777-899148-1-530x291
Pokemon Go është loja e fundit e cila ka thyer të gjitha rekordet e përdorshmërisë në botë.
Çdo ditë nepër rrjete sociale hasim raste interesante në çdo aspekt, por ajo çfarë ka bërë kjo mësuese ka habitur të gjithë.

Mësuesja kishte një pagë prej afër 2000$ që mbante msime private nga lënda e matematikës, muzikës dhe gjuhës angleze.

Tani, mësuesja ka bërë një hap interesant duke lënë profesionin e saj për të pasur kohë të plotë që të luaj Pokemon Go.
Ajo e kishte marrë këtë hap që të bënte biznes me llogari në këtë lojë. Qëllimi i saj ishte të përfundonte nivele me disa llogari dhe përmes eBay të shiste ato.

“Nëna ime mendon se unë jam e çmendur, por unë thjesht e dua këtë lojë”, tha ajo.

Mësuesja ka filluar të gjeneroj të ardhura nga “profesioni i ri”, dhe shprehet se po i’a del mjaft mirë.