E blenë pasi fituan lotarinë, çfarë i ka ndodhur shtëpisë së tyre është e pabesueshme

Një çift britanik bleu një shtëpi 1.2 milion paund në vitin 2012, kur u bënë fituesë të një lotarie 45 milion dollarë.

Rezidenca me shtatë dhoma gjumi, tani është shndërruar në strehë për të droguarit dhe minjtë.

Matt dhe Cassey Topham nuk u transferuan në shtëpi dhe bandat e kanë përdorur shtëpinë për drogë.

Sipas mediave të huaja, fqinjët që jetojnë pranë shtëpisë e kanë përshkruar shtëpinë si një plagë në një zonë shumë të mirë