E besoni dot?Me i famshmi ne bote flet SHQIP dhe konfirmon ardhjen e tije ne SHQIPERI… serbet do plasin nga inati… (VIDEO+FOTO)


DJ SNAKE DJ ME FAME BOTERORE KONFIRMON ARDHJEN E TIJE NE SHQIPERI per me shume shikoni fotografine e me poshtme…
a