E bën të mendojë se po i propozon martesë, djali turpëron vajzën duke i zbuluar tradhtinë

Një i ri në Shtetet e Bashkuara ka lënë të befasuar dhjetra qytetarë që po drekonin në një restorant, teksa po i prpopozonte martesë partneres së tij.
Unazën që mbante në dorë, ai nuk ia vuri në gisht vajzës, por e hodhi në pjatë i zhgënjyer, duke e akuzuar për tradhti.
Vajza as nuk e kishte menduar këtë dhe dëgjon fjalët e tij teksa i thotë:
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

TRADHTIA