Dy përbërës mjaftuan që të mos i nënshtrohet operimit në gju! Ky është ilaçi…

Tuzlak Elvir D., 44 vjeçar, kishte dhimbje kronike në gju si rezultat i të qëndruarit gjatë në këmbë dhe punës intensive për 8 muaj. Pas vizitës tek doktori, atij i ishte thënë se nuk do të mundet më të qëndrojë në këmbë, përveç nëse i nënshtrohet operimit.
Pasi që dëshironte t’i shmangej operimit, ai kishte filluar të kërkonte ‘zgjidhje natyrale’, transmeton Telegrafi.
Ai e kishte takuar një zonjë të vjetër, e cila i kishte sugjeruar ilaçin natyral – tri gota uthull molle dhe një gotë kripë.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim