Dy objekte te çuditshme fluturimi monitorojne Stacionin Nderkombetar te Hapesires! (video)

iss

Janë të shumta rastet kur Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës, (ISS) bëhej obket vrojtimi nga objekte të pa identifikuara fluturimi!
Madje rastet kur ekuipazhi i ISS kanë parë UFO dhe janë trembur duke i përshkruar ato me mënyrën më njerëzore të mundshme edhe pse në ato momente janë ndodhur në panik, pamje të cilat janë filmuar edhe nga kamerat e instaluar në ISS. Këto kamera monitorojnë gjithçka rreth Stacionin Ndërkombëtare të Hapësirës 24 orë në 24.