Dy fëmijë të moshës 14 vjeçare dyshohen për vrasjen e një gruaje


Dy fëmijë të moshës 14 vjecare, kanë qenë të akuzuar për vrasjen e një gruaje dhe vajzës së saj, të cilat janë gjetur të vdekura në një shtëpi në qytetin e Lincolnshire të Anglisë, raporton telegraph.

Viktimat e moshës 49, Elizabeth Edwards, e njohur edhe si Liz dhe vajza e saj 13 vjeçare Katie, u gjetën në Spalding të premten pasdite. Të dy të rinjtë do të paraqiten në Gjykatën e “Lincoln Magistrates” të hënën.

Policia e qytetit Lincolnshire, nuk ka zbuluar gjininë e të akuzuarve.
nana