Durrsaku del në ballkon/ Nuk u beson syve kur sheh fëmijët duke kryer veprime të turpshme

Një djalë nga Durrësi ngeli pa fjalë kur pasi po qëndronte në ballkon i zunë sytë një skenë të pabesueshme. Ai e filmoi ngjarjen dhe dërgoi pranë redaksisë sonë një video amatore.

Tre vajza relativisht mjaft të vogla ishin pjesëmarrëse në një skenë me të vërtetë të pamendueshme.

Dy vajza ishin shtrirë në tarracën e një shtëpie njëra sipër tjetrës dhe duket se po eksperimentonin kryerjen e marrëdhënieve.

Ndërsa një fëmijë tjetër që sipas dëshmitarit ishte vajzë, po i shikonte madje disa herë ngrinte edhe mbulesën.

Ndoshta këto janë pasojat e mos kujdesit të duhur prindëror ndaj mirërritjes së fëmijëve ose ndoshta edhe faji i teknologjisë.

Video Link