Duket i thjesht por kur e heq bluzën i çmend vajzat (VIDEO)

Jo rrallëherë, shohim video të ndryshme në internet, të cilat paraqesin eksperimente në shoqëri nga me të ndryshmetJanë kryesisht të rinjtë ata që befasojnë me video të cilat klikohen tej mase në Youtube.Videoja e një të riu në Amerikë ka mbledhur plot 17 milion klikim.Connor Murphy, ka vendosur të vishet me një bluzë të gjerë, në të cilën duket i thjeshtë dhe t’i provokojë vajzat nëpër rrugë.Ai befason kur ta heq bluzen. Trupi tij tejet seksi i çmend vajzat…

Për më teper shikoni videon…

Video Link