Duken si motra binjake, por janë burrë e grua…

Kur themi burrë e grua, e kemi fjalën për dy njerëz të gjinive të ndryshme. Po sikur një çift të dukeshin si binjakë? A mund të identifikonit se kush është ai dhe ajo?

Jo, nuk bëhet fjalë për martesë të të njëjtës gjini, por kjo histori do ju lë me gojë hapur.

Dmitry Kozhukjo nga Rusia ose ndryshe Alina Davis (ashtu siç ai dëshiron ta quajnë) është 23 vjeç dhe 100% mashkull.

Atij i pëlqen të veshë fustane, dhe sipas tij është një “androgjin”, që do të thotë se e ka të pamundur të përshtatet tamam në një gjini të caktuar.

Por çmenduria nuk mbaron këtu. Bashkëshortja e tij, Alison Brooks, 19 vjeç duket fiks si ai.

Kur ata u martuan në gjendjen civile, të gjithë u befasuan pasi të dy kishin veshur fustan nuseje.
Dmitry beson se martesa e tyre ka përcjellë një mesazh të rëndësishëm për njerëzit në Rusi, ku ekzistojnë paragjykimet për martesat gay./Qiriu.net

alisa-and-alina

Ne te djathte Alisa, ne te majte Alina

1408531133261_wps_31_Here_come_the_brides_7_AlAlina-and-alisacouplemarriage