Duken më të reja dhe më të vjetra, por kjo është mosha reale e vajzave të showbiz-it shqiptar

I shohim nëpër ekrane, gjithnjë në top-formë, të kuruara dhe me veshje që duken të përsosura gati gjithmonë, por a janë artistet shqiptare aq vjeçe sa duken?!

Pamjen e vajzave e ndryshon grimi, veshja, stili i flokëve dhe aksesorë tjerë që janë truke të lehta e të dukurit çdo herë ndryshe.

Vajzat e show-bizit që po sjellim më poshtë vërtiten tek +/- 20-vjeçaret, megjithatë jo të gjitha duken aq kur i sheh në pamje të parë.

Mjafton një kërkim në “Google” dhe “sekreti” zbardhet të dashura vajza të ekranit.

Luana Vjollca është 25 vjeçe.

Floriana Garo është 30 vjeçe.

Greta Koçi është 25 vjeçe.

Enca është 22 vjeçe.

Kida është 19 vjeçe.

Morena Taraku është 25 vjeçe.

Eni Koçi është 21 vjeçe.

Adelina Tahiri është 25 vjeçe,