Duke bërë shoping si një yll muzike!

Rihanna ka kryesuar në një qendër veshjeje, me rroba banjo.

2
Si njëra nga artistët më të shitura të muzikës, ajo definitivisht ka marrë botën në pëllëmbë të saj.
Dhe vetëm për të provuar se sa i madhe mund të jetë një yll i muzikës, Rihanna ka veshur një paskë pantollona të lirë, të cilë i kishte blerë të premten në Monako./BS