Dua han byrek në emision dhe i mëson prezantuesit britanikë të flasin shqip (Video)

duafk-780x439-1Dua Lipa ishte mysafire në programin televiziv britanik “Sunday Brunch”, të drejtuar nga Tim Lovejoy dhe Simon Rimmer, Këngëtarja që tashmë ka arritur edhe famë botërore, gjatë këtij emisioni ka folur për të kaluarën e saj, dhe për ushqimin e preferuar të saj, që është burek dhe pite. Derisa dua e provoi burekun, prezantuesit kërkuan nga ajo që t’i mësojnë disa fjalë shqip. “Faleminderit dhe Mirëdita”, u shqiptuan shumë mirë nga dy prezantuesit e njohur, fjalë këto që ua mësoi Dua.