Drogë në autobusin e Rihannas

fotoËshtë gjetur një sasi e marihuanës në njërin nga autobusët e turneut, ‘Diamonds Ëorld Tour’ të këngëtares Rihanna.

Dhjetë makina si pjesë e turneut të këngëtares të cilat po kalonin kufirin në mes të Amerikës dhe Kanadasë u ndaluan për kotrolla rutinë ku më pas u gjend sasi marihuanë në njërin nga ta.

Rihanna nuk ishte prezente në asnjërin nga autobusët por droga është gjendur tek disa pjesëtarë të ekipit të gjerë që është angazhuar për turneun e yllit të ‘Diamonds’./LajmeOnline/