Drogë, armë dhe para, çfarë po ndodh me Benzeman? (VIDEO)


Sulmuesi i Real Madridit, Karim Benzema është shfaqur në një videoklip që përmban skena të drogës, armëve dhe parave. Futbollisti i njohur paraqitet në minutën 3 e 15 sekonda.
1a