“Drejtësia” vëllazërore, njëri fiton 291 milionë dollarë në lotari, tjetri vetëm 7

dollar-620x330
Në shtetin amerikan të Pensilvanisë, vëllezërit James dhe Bob Stocklas fituan lotarinë e Floridas, ku ata ishin për pushime.
James, me profesion gjyqtarë dhe vëllai i tij Bob blenë tiketat e lotarisë në Florida, pas së cilës u kthyen në shtëpitë e tyre në Bethlehem