Dredha natyrale me vetëm një sfungjer (VIDEO)

Merrni disa sfungjerë dhe mblidhini rreth tufave të flokut dhe më pas bashkoni ekstremet me një llastik.
Në përfundim të këtij procesi, i lagni flokët me pak ujë dhe bini të flini. Në mëngjes efekti do jetë i paparë, flokët tuaj do jenë me kaçurrela perfekte, njëlloj si ato të bëra nga dora e një parukieri.Për të parë në mënyrë më të detajuar mënyrën e veprimit, shihni videon më poshtë.
Shikoni videon me poshte

Video Link