Dramatike, shihni si fluturon në ajër polici nga goditja e makinës (VIDEO)

polici_1475107307-1624807Ja si fluturon në ajër një polic fatkeq. Momente të tmerrshme, një polic është goditur nga një shofer i çmendur. Rrotullohet katër herë në ajër para se të përplaset në tokë – mrekullisht ai mbijeton Oficeri u godit nga automjeti më 26 shtator në Fuyang, Kinë Ai mundi të shihte veten në ajër para se automjeti të godas një tjetër këmbësor Të dy viktimat u shtruan në spital dhe janë të vendosur për të bërë një reabilitim të plotë.