Drama vazhdon, “Burri më detyronte të shkoja me meshkuj të tjerë” (video)

Një dramë e vërtetë mund të konsiderohet e Elës. Në një rrëfim për “InTv”, ajo rrëfen se bashkëshorti jo vetëm e rrihte, por përmes dhunës e detyronte të drogohej dhe prostituohej, për të siguruar para për të përdorur më pas heroinë. Gruaja duroi dhunën për vite me radhë, derisa mundi frikën dhe denoncoi e divorci të shoqin. Ndiqni rrëfimin e saj, që mund të jetë edhe realiteti i shumë grave të tjera që nuk guxojnë të flasin, por heshtin përballë dhunës.