Dragonjtë ekzistojnë, ja provat (Video)

loading...

6-131-620x330

loading...
Deri më sot Dragonjtë kanë ekzistuar vetëm në librat fantastiko-shkencorë dhe në filma, të cilat janë krijesa mistike që mund të fluturojnë dhe nxjerrin zjarr nga goja. Por besojeni ose jo një krijesë e tillë është filmuar në kufirin mes Laosit dhe Kinës. Ekspertët theksojnë se këto krijesa kanë ekzistuar para 600 milionë vjetësh dhe tashmë ato mund të kenë dalë sërish në skenë.

loading...