Dora e kësaj femre po çmend internetin, arsyeja do t’ju habisë (Foto)

Një përdoruese e Twitterit postoi këtë foto pasi kishte përfunduar së bëri thonjtë, por nuk do e kishte menduar kurrë se fotografia do shpërndahej me mijëra herë duke lënë shumë njerëz të kruajnë kokën nga konfuzioni.

Larose419, apo thjeshtë Vicky, postoi këtë foto me thonjtë e saj rozë, duke shkruar “Sapo përfundova së bëri thonjtë”.

Por a e gjeni dot se çfarë nuk shkon me foton që habiti mijëra njerëz? Disa arritën ta dallojnë menjëherë se dora ka vetëm katër gishta!

Ajo më pas shpjegoi se njërin gjisht e ka elastik dhe e kishte fshehur midis të tjerëve.