Donte te vriste veten, nderhyn dhe e shpeton qeni.

imagesFrance – Eshte mese e vertete qe qente jane miqte me te mire te njeriut dhe bejne cdo gje per te shpetuar jeten e pronareve. Ajo ishte nje grua 63 vjecare dhe ai nje qen i bukur pastor gjerman.

Gruaja po kalonte nje krize depresioni dhe vendosi t’i jape fund jetes per te larguar problemet. Keshtu qe mori nje pistolete dhe ia drejtoi vetes. Ne ate moment qeni filloi te lehte per t’i terhequr vemendjen dhe me pas filloi te kuiste, njesoj si nje njeri qe qan.

Ai pa se gruaja nuk kishte ndermend te ndalonte dhe shkoi e iu hodh siper, duke e rrezuar pronaren ne toke dhe duke ia fluturuar pistoleten ne ajer. Cfare heroi! Kur erdhi policia e shpjegoi keshtu situaten, :”qeni e kuptoi se po ndodhte dicka, dicka me te vertete e keqe. Keshtu, vendosi te perdore forcen per t’ia hedhur pistoleten pronares”. Gruaja eshte lenduar paksa ne shpatull, por qeni ka mbetur i traumatizuar prej pamjeve te frikshme qe pa.