Doni të dini sa veta kanë të njëjtin emër si ju në Shqipëri? Ju tregojmë si ta gjeni

Të gjithë njerëzit identifikohen në bazë të emrit. Madje është aq i rëndësishëm saqë shpesh here e pyesim veten se sa persona të tjerë mund ta kenë emrin njësoj?Por tani kësaj dileme i ka ardhur fundi sepse INSTAt ka publikuar një link ku të gjithë mund të zbulojnë se sa persona në Shqipëri mbajnë emrin tonë.Do t’ju duhet thjesht të shkruani emrin me shkronja kapitale në hapësirën boshe, përcaktojmë gjinin dhe do të shfaqen shifrat.
Hape faqen me poshte

Instat Emra