Doktorët e fshehën këtë foshnjë, shikoni si duket pas 22 viteve (Foto)


Familja Thomas filloi kur Roger dhe Tina ranë në dashuri.
Këta dy emigrantë nga Britania e Madhe dhe Gjermania, përderisa dashurunin njëri-tjetrin, në spital takuan Mui-n, shkruan diply.com, transmeton Gazeta Express.

Ky spital i shëndetit mental kishte planifikuar të gjente një vend të përhershëm për Mui-n.
Por çifti i ri e adoptuan vajzën e cila e kishte lëkurën si të djegur, ata u kujdesën për të që nga adoptimi dhe tash Mui ka mbush 22 vjeç.
1

2