“Doktor, ma hiq dhëmballën, s’kam lekë!” Emirjoni nuk kafshon më, ka dy fëmijë pas vetes

Historia e radhës nuk ka të bëjë me gjëra të mëdha, triumfe, suksese, ngjarje motivuese dhe as… “fishekzjarre” tipike virtuale, të cilat përdoren për të kapur disa klikime më shumë.
Personazhi është një njeri i thjeshtë, i cili jeton në Tiranë dhe quhet Emirjon.
Ai është babai i dy fëmijëve dhe ka tri punë, dy të plota dhe një vetëm në fundjavë.
Nuk e thotë kurrë rrogën totale, sepse i vjen zor nga vetja. E di se po e keqtrajtojnë në çdo aspekt, por nuk ka ç’bën.
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM