Do t’ju bëjë të qani dhe të riktheni besimin tek njerëzimi (Video)

Njerëzit e mirë ekzistojnë ende. Edhe ju, mund të jeni njëri nga ta.
Kur e keni ndihmuar dikë për herë të fundit? Çfarë keni bërë?

Dhjetëra njerëz kanë marrë pjesë në ngritjen e një treni, për ta shpëtuar një grua, këmba e së cilës u ngujua në shina, mes trenit dhe pjesës së trotuarit për pritje.

Kjo është vetëm njëra nga storiet emocionuese të cilat do të ju rikthejnë besimin tek njerëzimi.

Shikojeni videon më poshtë dhe binduni.