Do të shkriheni nga ky lëng:Përdoreni shtatë ditë,rezultatet ju shokojnë

Hudhra është ushqimi më i përdorshëm në kuzhinat në mbarë botën. Hudhra mund t’ju ndihmojë te shumë gjendje në mjekësi, e madje e sugjerojnë edhe mjekët. Mundet t’ju ndihmojë ta ulni shtypjen e gjakut dhe kolesterolin dhe sulmin në zemër.

SI TA PËRDORNI HUDHRËN PËR HUMBJE NË PESHË

Duhet ta shtypni dhe ta lini për 15 minuta para se ta konsumoni. Më së miri ta konsumoni në lukth të thatë. I merrni 2-3 thelpinj të hudhrës dhe i përzieni me një lugë mjaltë. Ta konsumoni për çdo ditë. Për shtatë ditë do ta vëreni se keni humbur në peshë. Do të shkriheni nga ky lëng:Përdoreni shtatë ditë,rezultatet ju shokojnë