Do të befasoheni: Ky është efekti i mahnitshëm që torta me çokollatë ka në shëndetin tuaj

cokollate

Mëngjesi i tyre përfshinte mëngjesin me 300 kalori ose një mëngjes me 660 kalori e që torta e tyre me çokollatë nuk mungonte.

Sipas studiuesve mëngjesi është koha më e mirë për të konsumuar ëmbëlsira pasi që në atë kohë është procesi kur metabolizmii i trupit është më aktiv dhe mund t’i djegë kaloritë gjatë gjithë ditë.

Një tortë çokollate përmban proteina dhe karbohidrate të cilët ndihmojnë në parandalimin e urisë ndaj ushqimeve të ëmbla përgjatë ditës.