Do habiteni sa kushton: Shihni se çfarë gjeti ky çift në plazh


Një çift kujtoi se kishte gjetur një copë guri të pazakontë në një prej plazheve të Anglisë.

‘Guri’ mbante një erë si peshk i prishur.

Por shumë shpejt Gary dhe Angela Williams kuptuan se kishin gjetur një thesar.

‘Guri’ në fjalë është një copë nga e vjella e një balene dhe mund të kushtojë mbi 50 mijë sterlina.

Çifti kishte lexuar në gazeta për të vjellën e balenës dhe e dinte shumë mirë se ajo përdoret për të prodhuar parfumet.

Prandaj e mbështollën pasurinë e tyre në një copë gazetë dhe e dërguan në shtëpi.
vjelle