Djemtë “mbushin hundët”, ja si pihet kokaina në Bathore (VIDEO)

images_1477249985-498107Një grup të rinjsht imitojnë thithjen e drogës me hundë. Videoja është realizuar mbrëmjen e djeshme në një prej lokaleve të Bathores. Djemtë kanë qenë të vetëm në lokal dhe për t’u argëtuar kanë hapur disa bustina sheqeri e kanë imituar “idhujt” e tyre, djemtë e fortë e me para, të cilët pinë kokainë.