Djeg gjarpërin pastaj gjarpëri ia djeg shtëpinë (VIDEO)

gjarper

Reagim i tepruar i një amerikane i kushtoj humbjen e shtëpisë nga djegja.

Ashtu siç njohtuan portalet amerikane një grua nga Teksasi derisa ishte duke e pastruar oborrin e pa një gjarpër.E çmendur nga frika mori naftë dhe hodhi mbi të dhe më pas e djegi .Gjarpri iku dhe u fsheh në oborr nën disa pemë të cilat u djegën dhe flaka më pas u bart edhe në tërë oborrin .