Djaloshi u ankua me dhimbje të forta në fyt, mjekët u shokuan nga ajo që panë! (Video)


Një djalë 2-vjeçar Kansas është shëruar, pasi mjekët hequr një oktapod i vogël nga fytin e tij. Ngjarja ka ndodhur vitin e kaluar, kur nëna e djalit u kthye në shtëpi nga puna dhe gjeti të dashurin e saj, Mattheë Gallagher, 36, duke i dhënë CPR fëmijës. Djali u nxituan në një spital lokal ku mjekët hequr oktapod vogla paraqitura në fytin e djalit. Djali gjithashtu kishte dëmtime të shumta të fytyrës.