Djali u lind shëmtuar dhe u quajt përbindësh nga shokët e klases! Ajo çfarë bën më pas është e dhimbshme….

Një fëmijë i cili kishte lindur i shëmtuar nga lindja, ishte mësuar të ia kthente përgjigjet më buzëqeshje atyre personave që e gjykonin për dukje.

Zak Coates ka lindur në Mançester, Angli , me fytyrë të jo të njëtë në terësi, pa qepallë, dhe i verbër në njërin sy.

Për shkak të shëmtim në fytyrën e ti, një vajzë nga e njëjta shkollë ku ai vazhdon shkollimin i tha se ishte një ” përbindësh “. Kur ai u thirr përbindësh djali filloi duke vepruar si një i tillë, që e frikëson vajzën, shkruan gadoo

Por, si një 9 vjeçar, pasi kaloj nëpër katër operacioneve të mëdha, ai kam mësuar të merret me përqeshjet e njerëzve dhe thjesht duke ju përgjigjur me një buzëqeshje./gazetabota/