Djali shfrytëzon magjinë për të puthur vajzat

Ky djalë i ka rënë në fije se si të puthë vajza të bukura e të panjohura për të, dhe për këtë shfrytëzon vetëm 2 letra bixhozi.
Të puthësh vajza të bukura është argëtim, posaqërisht nëse edhe magjia është e përfshirë.
Kështu përshkruan Daniel përvojën e tij me trikun i cili i ka hecur mjaft mirë, duke ndalur në rrugë vajza të bukura.
Ai i ipte secilës nga një letër bixhozi dhe i kërkonte të shkruanin emrin në të, më pas e palonin letrën dhe e vendosnin në gojë, dhe me një puthje letra ndërrohej me të Danielit.
Shikoni videon për të parë trikun gjenial të këtij djaloshi:
VIDEO