Djali ngec në ashensor me vajzën muslimane me burka, shihni çfarë ndodh


Video, pjesë e filmit me metrazh të shkurtër “Behind The Walls”, tregon situatën kur një djalë ngec në ashensor me një vajzë myslimane të mbuluar me burka.

Situata sfidon paragjykimet raciste etnike të shoqërisë perëndimore dhe inkurajon paqen midis kulturave.

A duhet që diferencat kulturore ta triumfojnë mbi dhembshurinë? A duhet që dhembshuria të triumfojë mbi diferencat kulturore?

Cila është më e rëndësishme për tu përkrahur?

Shihni videon:
prap