Djali kërcënohet nga babai: ‘Do të vras’

Policia në Kamenicë ka marrë një informatë se në lagjen “Malësia’ të kësaj qyteze, ka ndodhur një rast dhune familjare.

Babai dyshohet se ka kërcënuar të birin me jetë me fjalët “do të vras”. Pas bastisjes, policia ka gjetur një pistoletë të prodhimit gjerman, pa municion e cila është konfiskuar.

Prokurori ka urdhëruar që rasti të iniciohet si “kanosje” dhe “posedim i armës pa leje”